Malestar lazi por el botiflerisme de ERC

dragon33

Será en Octubre
Desde
10 May 2007
Mensajes
25.308
Reputación
52.112
Eso de "botifler" suena a paletada y gañanada.
 

dragon33

Será en Octubre
Desde
10 May 2007
Mensajes
25.308
Reputación
52.112
El listo ese pretende que le pagues por leer su blog de hez infecta, juasss, llevan el 3% en el ADN tractoriano.
 

Feynman

Estoy de Vroma
Desde
11 Jun 2013
Mensajes
11.640
Reputación
31.591
Me lo parece a mi o Gabriel se ha puesto fuerte estos últimos años?
 
Última edición:

spamrakuen

Será en Octubre
Desde
16 Dic 2007
Mensajes
38.266
Reputación
80.986
Lugar
楽園
Hilo abierto por una lazi con 15 años en el raco catalán
Què està passant amb ERC?

------------------
(traducción de gugel más abajo)

Ja sabem que el món de PDCAT-JxCAT està tocant fons, amb una desorganització total i enormes contradiccions; però m'agradaria centrar-me en ERC en aquest fil. El partit independentista per excel·lència està irreconeixible, seguint una estratègia (?) completament erràtica i a voltes ridícula. El discurs que fan ara és absolutament contrari al que feien fa exactament dos anys, quan pràcticament ens deien que la independència era a tocar i calia una revolta popular per a fer-la possible... Què està passant a ERC?

D'entrada els dirigents més orgànics d'ERC -Bàsicament Pere Aragonès, Joan Tardà i Sergi Sol, entre altres- porten mesos insistint en que s'ha d'ampliar la majoria independentista. Això d'entrada ja és una contradicció absoluta amb el que deien no fa ni dos anys, però la qüestió és que no estan fent res per "ampliar-la". Es dediquen a denigrar i atacar sistemàticament l'independentisme més combatiu que simplement fa el discurs que ells mateixos feien abans de l'u d'octubre. Recentment Joan Tardà ha parlat de Matrix, utilitzant una famosa expressió de la ex-líder d'un partit d'extrema dreta. Pretenen ampliar la base insultant i denigrant una gran part de l'independentisme? Què estan fent per ampliar la base exactament? Però no només això: mentre enterren l'u d'octubre ens expliquen que l'única sortida és un referèndum pactat; però tampoc estan fent res per pactar-lo puix ja han anunciat que regalen els seus vots a un PSOE que ha deixat per escrit que de referèndum res de res. Un PSOE que controla una fiscalia feixista que manté en Junqueras a la presó i persegueix dotzenes de militants independentistes; un PSOE que ja està treballant en una modificació del codi penal per dotar-se de més instruments per esclafar-nos; un PSOE que envia l'acció exterior de la Generalitat als tribunals i que ja està completament alienat amb l'espanyolisme més ranci i exaltat. Volen pactar un referèndum però no fan absolutament res per pactar-lo. I el que ja és de traca i mocador és que, mentre regalen els seus vots al PSOE espanyol per la investidura, clamen per un avançament electoral a Catalunya. Estem idiotes o què?

Tot plegat és increïblement desconcertant. Ni en els meus somnis més esbojarrats m'hagués pogut imaginar aquesta situació demencial. Estem instal·lats en una situació rocambolesca, autènticament impensable des de qualsevol punt de vista. Aviat farà dos anys de la presó preventiva i de l'exili de mig govern de la Generalitat i els partits independentistes es comporten com autèntics xalats. I l'actitud d'ERC en particular està donant ales al sector més conservador i autonomista ex-convergent de JxCat. Estan dinamitant la feina feta dels últims 15 anys; una feina de formigueta de fer implosionar el PSC per les contradiccions internes i la seva condició de franquícia i anar a portant l'ex-CDC a posicions més i més radicals. Què està passant a ERC?

---------------

Ya sabemos que el mundo de PDCAT-JxCAT está tocando fondo, con una desorganización total y enormes contradicciones; pero me gustaría centrarme en ERC en este hilo. El partido independentista por excelencia está irreconocible, siguiendo una estrategia (?) Completamente errática y a veces ridícula. El discurso que hacen ahora es absolutamente contrario a lo que hacían hace exactamente dos años, cuando prácticamente nos decían que la independencia era a tocar y había una revuelta popular para hacerla posible ... ¿Qué está pasando en ERC?

De entrada los dirigentes más orgánicos de ERC -Básicamente Pere Aragonés, Joan Tardà y Sergi Sol, entre otros- llevan meses insistiendo en que debe ampliarse la mayoría independentista. Esto de entrada ya es una contradicción absoluta con lo que decían no hace ni dos años, pero la cuestión es que no están haciendo nada para "ampliarla". Se dedican a denigrar y atacar sistemáticamente el independentismo más combativo que simplemente hace el discurso que ellos mismos hacían antes del uno de octubre. Recientemente Joan Tardà ha hablado de Matrix, utilizando una famosa expresión de la ex-líder de un partido de extrema derecha. Pretenden ampliar la base insultante y denigrante una gran parte del independentismo? ¿Qué están haciendo para ampliar la base exactamente? Pero no sólo eso: mientras entierran el uno de octubre nos explican que la única salida es un referéndum pactado; pero tampoco están haciendo nada para pactarlo pues ya han anunciado que regalan sus votos a un PSOE que ha dejado por escrito que de referéndum nada de nada. Un PSOE que controla una fiscalía fascista que mantiene en Junqueras en prisión y persigue docenas de militantes independentistas; un PSOE que ya está trabajando en una modificación del código penal para dotarse de más instrumentos para aplastarnos; un PSOE que envía la acción exterior de la Generalitat a los tribunales y que ya está completamente alienado con el españolismo más rancio y exaltado. Quieren pactar un referéndum pero no hacen absolutamente nada para pactarlo. Y lo que ya es de bandera es que, mientras regalan sus votos al PSOE español para la investidura, claman por un adelanto electoral en Cataluña. Estamos idiotas o qué?

Todo ello es increíblemente desconcertante. Ni en mis sueños más alocados me hubiera podido imaginar esta situación demencial. Estamos instalados en una situación rocambolesca, auténticamente impensable desde cualquier punto de vista. Pronto hará dos años de prisión preventiva y del exilio de medio gobierno de la Generalitat y los partidos independentistas se comportan como auténticos chalados. Y la actitud de ERC en particular está dando alas al sector más conservador y autonomista ex convergente de JxCat. Están dinamitando el trabajo hecho de los últimos 15 años; un trabajo de hormiguita que hacer implosionar el PSC por las contradicciones internas y su condición de franquicia e ir a llevando el ex-CDC a posiciones más y más radicales. ¿Qué está pasando en ERC?